Nijverheidsweg-Noord 64 3812 PM Amersfoort
033-4720595
schildersbedrijf@devaal.nl

Dubbele beglazing

Direct besparen met de juiste dubbele beglazing

Vaak weet men niet welke glassoort geschikt is voor welke toepassing in huis. De Vaal Schilders, als erkende glaszetter, kan u daarbij adviseren over het juiste glas op de juiste plek. Als we het hebben over dubbelglas of dubbele beglazing, hebben we daarin ook vele soorten.  Ieder soort heeft zijn eigen kenmerken en rendement. Het is dus belangrijk om hier over na te denken. Zo kun je het optimale geluiddempende en natuurlijk ook besparende effect te sorteren. 

Een greep uit de soorten glas hieronder:
ISO, ISO HR, ISO HR++, ISO 1-zijdig gelaagd, ISO HR 1-zijdig gelaagd, ISO HR++ 1-zijdig, ISO 2-zijdig gelaagd, ISO HR 2-zijdig, ISO HR++ 2-zijdig, ISO met figuurglas, ISO HR++ met figuurglas, Geluidswerend, Triple isolatieglas, Draadglas, Gehard glas, Gelaagd glas, Enkelglas, Figuurglas, Colorbel, Pyroguard, Zonwerend, Crashglas.

Als u niet naar een specifieke glassoort op zoek bent, is de kans groot dat bovenstaande glassoorten u niet zoveel zeggen. Dat is niet erg; daar komen onze specialisten bij kijken om u uitleg te geven en een juiste keuze te maken.

Contact