Nijverheidsweg-Noord 64 3812 PM Amersfoort
033-4720595
schildersbedrijf@devaal.nl

Glashandel

Glashandel met glas op maat

Glashandel
Er zijn vele soorten glas, en nog meer toepassingen waarvoor u glas kunt gebruiken. Een greep uit de meest voorkomende glassoorten, die wij als glashandel voor u op maat kunnen leveren:

Enkelglas
Enkelglas wordt nog vaker gebruikt dan u zou denken.
Snel een ruit vervangen met enkelglas? Wij snijden het in onze winkel direct voor u op maat.

Hardglazen deuren
Hardglazen deuren zijn echte eyecatchers en sfeerbepalers voor uw huis of project. Ze zijn in staat om ruimte te scheppen en een kamer uitnodigend te laten zijn. Ze kunnen juist ook zorgen voor een veilig, afgeschermd gevoel waarbij er toch voldoende licht binnenkomt. Hoe u uw hardglazen deur ook wilt gebruiken: De Vaal Schilders maakt hem op maat voor u en voorziet u van advies.

Spiegels
Zelfs over spiegels kunnen wij met u meedenken. Een spiegel is niet alleen functioneel maar bepaalt, net als vele andere glassoorten de sfeer van de ruimte. Een gestileerde spiegel is wat u wenst? Daar kunnen wij u ook mee helpen. We hebben de expertise en materialen in ieder geval ruimschoots in huis.

Geslepen glas
Geslepen glas kent meerdere toepassingen. Het wordt vaak verwerkt in details: spiegels, meubels voor badkamers en voor kleinere ramen. Zoals u wellicht ondertussen weet is een advies op maat vaak het beste startpunt. Onze experts helpen u verder!

Figuurglas
Net als geslepen glas is figuurglas een sfeerbepaler en meer decoratief dan extreem functioneel. Figuurglas wordt vaak toegepast in ruimtes waar privacy nodig is maar natuurlijk daglicht niet mag ontbreken. Voorbeelden zie je vaak toegepast in deuren, hallen en badkamers.

Kom de vele voorbeelden bekijken in de winkel; De Vaal Voor Verf.

Contact